About

Mijn naam is Nicole Roozemond. Sweet Beet Vegan Kitchen is mijn passie. Ik hou van lekker eten en van mooie gerechten op tafel neerzetten. Het is belangrijk voor mij dat mensen veganistisch eten meteen een succes vinden, dat het smakelijk is en dat het er mooi uitziet. Dat vind ik echt zo’n fantastische uitdaging! De blije verrassing bij de klant is mijn drijfveer.

Positieve verandering

Waarom ben ik veganistisch? Ik ben al bijna mijn hele leven vegetarisch en sinds 3 jaar ben ik veganistisch. Voornamelijk omdat ik heel veel van dieren houd en het echt verschrikkelijk vind hoe dieren in onze wereld behandeld worden. Het milieu wordt ook enorm belast door de bio-industrie en daar maak ik me zorgen om. Voor het effect dat dit heeft op de wereld en op de mensheid. Met mijn veganistische lifestyle kan ik op mijn eigen manier iets bijdragen aan positieve verandering.

Kijk even bij mijn menu’s om een idee te krijgen wat ik allemaal kan maken. Ik gebruik voornamelijk biologische produkten, zo min mogelijk plastic en sta natuurlijk open voor suggesties!

nicole-roozemond-fresh-funky-vegan-kitchen0