Lunch

    • Lunch

    • Huisgemaakte salades (6 euro per persoon)

      – Quinoa salade met zoete aardappel, gecarameliseerde uitjes, doperwtjes, kikkererwten en rucola. Geserveerd met een vinegarette dressing.
      – Linzensalade met bulgur, spinazie, cherry tomaat en kiwi. Geserveerd met een pittige dressing.
      – Groene gemengde salade met een mix van rucola, ijsberg, groene salade, tomaat, alfalfa,  zongedroogde tomaat en geroosterde zonnebloem pitjes.
      – Bruine rijst salade met rode paprika, selderij, appel en cashew noten. Geserveerd met soya saus en citroen dressing.

    • Quiches voor ongeveer 10 personen (45 euro per quiche)

      Quiches voor ongeveer 10 personen (45 euro per quiche)

      – Gebakken knoflook champignions, prei, rijsteroom, en kaas quiche
      – Italiaanse groente, zon gedroogde tomaat en kaas quiche
      – Knapperige broccoli, gecarameliseerde uitjes, en kaas quiche
      – Gebakken spicy zoete aardappel, spinazie, kaas en fenugreek quiche

    • huisgemaakte soep (€5,75 pp)

      huisgemaakte soep (€5,75 pp)

      – Thaise pindasoep met zoete aardappel. Geserveerd met krokante uitjes, cassave kroepoek. Koriander voor de liefhebber.
      – Mango pompoensoep met een scheutje kokosnoten melk. Geserveerd met koriander voor de liefhebber.
      – Marokaanse linzensoep met aardappel en wortel. Een beetje pittig maar niet te! Geserveerd met koriander.
      – Zon gedroogde tomatensoep met cashew room. Geserveerd met geroosterde kikkererwten.
      – Griekse kikkererwtensoep met kleine stukjes aardappel, gecarameliseerde ui en citroen. Geserveerd met peterselie