-
-
Lunch
-
Huisgemaakte salades (6 euro per persoon)
– Quinoa salade met zoete aardappel, gecarameliseerde uitjes, doperwtjes, kikkererwten en rucola. Geserveerd met een vinegarette dressing.
– Linzensalade met bulgur, spinazie, cherry tomaat en kiwi. Geserveerd met een pittige dressing.
– Groene gemengde salade met een mix van rucola, ijsberg, groene salade, tomaat, alfalfa, zongedroogde tomaat en geroosterde zonnebloem pitjes.
– Bruine rijst salade met rode paprika, selderij, appel en cashew noten. Geserveerd met soya saus en citroen dressing. -
Quiches voor ongeveer 10 personen (45 euro per quiche)
– Gebakken knoflook champignions, prei, rijsteroom, en kaas quiche
– Italiaanse groente, zon gedroogde tomaat en kaas quiche
– Knapperige broccoli, gecarameliseerde uitjes, en kaas quiche
– Gebakken spicy zoete aardappel, spinazie, kaas en fenugreek quiche -
huisgemaakte soep (€5,75 pp)
– Thaise pindasoep met zoete aardappel. Geserveerd met krokante uitjes, cassave kroepoek. Koriander voor de liefhebber.
– Mango pompoensoep met een scheutje kokosnoten melk. Geserveerd met koriander voor de liefhebber.
– Marokaanse linzensoep met aardappel en wortel. Een beetje pittig maar niet te! Geserveerd met koriander.
– Zon gedroogde tomatensoep met cashew room. Geserveerd met geroosterde kikkererwten.
– Griekse kikkererwtensoep met kleine stukjes aardappel, gecarameliseerde ui en citroen. Geserveerd met peterselie
-