Het diner is een goed gevulde, rijke maaltijd. De warme gerechten komen in warmhoud boxen klaar om op tafel gezet te worden. De minimum afname is 8 personen.
(Prijzen vanaf 34,50 euro per persoon)
Go East
• Lauw warme bulghur salade met verse groente en zoete aardappel. Heerlijk gekruid met komijn, fenegriek en verse peterselie
• Libanese fatteh. Aubergine met rode paprika en kikkererwten. Lekker pittig. Geserveerd met soya yoghurt
• Paprika’s gevuld met champignions en gecarameliseerde ui
• Goed gevulde gemengde salade van het seizoen met een zoet zure dressing en geroosterde zaadjes
• Hummus met Turks brood
Boomshankar
• Geroosterde bloemkool kerrie met citroen en gember. Geserveerd met pandan rijst
• Linzen dal met kokosnoot melk en turmeric
• Aloo tikki. Aardappel koekje gevuld met pikante doperwtjes
• Goed gevulde Indiase gemengde salade met kikkererwten
• Raita, soya yoghurt dip met komkommer
• Mango chutney
• Pappadums
Gluten vrij
• Quinoa met gecarameliseerde wortels, doperwten, witte kool en tempeh, geserveerd met een pikante pinda saus. Lauw warm geserveerd.
• Witlof uit de oven met witte saus en kaas
• Pulled mushrooms en paddestoelen in een pittige barbecue saus
• Goed gevulde gemengde salade van het seizoen met een zoet zure dressing en geroosterde zaadjes
• Zoete aardappel hummus geserveerd met zaden crackers
Japan Lovers
• Udon noodles met groene boontjes, witte kool, wortel en gemarineerde tempeh
• Yasai Itame, stir fried groente met tauge
• Pompoen salade met zee spaghetti
• Lauwe spinaziesalade met sesam zaadjes en gember
• Japanse pickles en cassava crackers
Viva Italia
• Lasagna met champignions, spinazie en tomaat Melitzana Cashewana
• Aubergineschotel met cashew kaas saus
• Courgette gevuld met paprika en champignions
• Goed gevulde gemengde salade van het seizoen met een zoet zure dressing en geroosterde zaadjes
• Zongedroogde tomaten tapenade met brood
• Olijven mix
Thai Delight
• Rijst noodles met seizoen groentes, tauge en kokosmelk
• Groene boontjes in een kerriesaus met citroen blad en koriander
• Sate stokjes gemaakt van tempeh in een kruidige pindasaus
• Groenesalade met mango en een pikante dressing Casave crackers, gebakken uitjes en pickles