Lunch

Huisgemaakte soep ( 5.75 per persoon)

• Thaise pindasoep met zoete aardappel. Geserveerd met krokante uitjes, cassave kroepoek. Koriander voor de liefhebber.
• Mango pompoensoep met een scheutje kokosnoten melk. Geserveerd met koriander voor de liefhebber.
• Marokaanse linzensoep met aardappel en wortel. Een beetje pittig maar niet te! Geserveerd met koriander.
• Zon gedroogde tomatensoep met cashew room. Geserveerd met geroosterde kikkererwten.
• Griekse kikkererwtensoep met kleine stukjes aardappel, gecarameliseerde ui en citroen. Geserveerd met peterselie
Quiches voor ongeveer 10 personen
( 45 per quiche)

• Gebakken knoflook champignions, prei, rijsteroom, en kaas quiche
• Italiaanse groente, zon gedroogde tomaat en kaas quiche
• Knapperige broccoli, gecarameliseerde uitjes, en kaas quiche
• Gebakken spicy zoete aardappel, spinazie, kaas en fenugreek quiche
Huisgemaakte salades
( 6 per persoon)

• Quinoa salade met zoete aardappel, gecarameliseerde uitjes, doperwtjes, kikkererwten en rucola. Geserveerd met een vinegarette dressing.
• Linzensalade met bulgur, spinazie, cherry tomaat en kiwi. Geserveerd met een pittige dressing.
• Groene gemengde salade met een mix van rucola, ijsberg, groene salade, tomaat, alfalfa, zongedroogde tomaat en geroosterde zonnebloem pitjes.
• Bruine rijst salade met rode paprika, selderij, appel en cashew noten. Geserveerd met soya saus en citroen dressing.
Gemengde soorten luxe broodjes gevuld met verschillende ingredienten
( 6,50 per persoon)

• humus, gegrilde groente en salade
• gerookte tofu, ijsberg salade, rucola en mayonaise
• kaas, ijsberg salade, rucola, rode kool kimchi en mayonaise
• tofu “scrambled egg”, salade, rode paprika en tomaat
• spicy feta salade met ijsberg, tomaat en alfalfa
• doperwten basilicum spread met zongedroogde tomaat, ijsberg salade en rucola